Nincs engedélyezve a javascript.
200
tárgyi felajánlás
9930
adományozó
30
támogatott intézmény

Az Olvasás a Gyerekekért Alapítvány munkáját a pénzadományokon túl jó állapotú tárgyak felajánlásával (pl. könyvek, gyermekbútorok, kreatív anyagok stb.) és önkéntességgel tudod támogatni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és gondoskodunk róla, hogy tárgyi felajánlásaid eljussanak partnerintézményeinkbe, és általuk azokhoz a gyermekekhez, akik a leginkább igénylik a segítségedet. Ha szeretnél tájékozódni, hogy mire is lenne szüksége az egyes intézményeknek a megfelelő olvasásnépszerűsítéshez, látogass el a Támogatható intézmények oldalra, ahol minden partnerünk feltüntette a számára szükséges tárgyi felajánlásokat!

Minden adomány – legyen kicsi vagy nagy – és önkéntes munka hatalmas segítség.

Amennyiben pénzadománnyal segítenéd a munkánkat, ezt magánszemélyként az Alapítvány számlaszámára történő átutalással vagy az oldalon való adományozással tudod megtenni.

Olvasás a Gyerekekért Alapítvány
Bankszámlaszámunk:
12072552-01786813-00100005

Amennyiben intézmény, egyesület vagy cég nevében nagyobb felajánlással tudsz segíteni, várjuk leveledet az info@olvasasagyerekekert.hu címre! Támogatható partnerintézményeink listáját és szükségleteiket itt tekintheted meg.

Amennyiben az alapítvány támogatásáról kérsz igazolást, kérlek, írj az info@olvasasagyerekekert.hu címre!